Brug Inspectie Babberich

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Samen met Witteveen en Bos heeft Skeye een pilot uitgevoerd voor de Provincie Gelderland. Deze inspectie maakt onderdeel uit van het programma “Dutch Institute of World Class Maintenance” (DIWCM). Voor de pilot is gekozen voor de brug over de Oude Rijn te Babberich. Deze brug is laag genoeg om ook manueel te inspecteren zodat de inspectieresultaten van Skeye vergeleken konden worden met die van Witteveen en Bos. Skeye heeft de onderzijde en de zijkant van de brug
tot op de hoogte van het wegdek vast gelegd op hoge resolutie foto’s. Deze foto’s zijn aangeboden aan de inspecteur van Witteveen en Bos.
 
 
Tevens is met behulp van de foto’s een 3D puntenwolk gemaakt die een gedetailleerd beeld geeft van de gehele structuur. Hierin kan de inspecteur de locaties terug vinden die op de foto’s worden gepresenteerd. De relusltaten van de inspectie zijn door Witteveen en Bos positief gepresenteerd op een DIWCM conference. Voor Skeye was het ook een positieve pilot aangezien de moeilijke structuur en de uitdagende laagte van de brug te Babberich toch goed zijn vast gelegd. Bij hogere bruggen zullen de diensten van Skeye nog meer tot hun recht komen.